Bij dit favoriete adres bij ons in de buurt zijn we al jaren vaste bezoeker. In dit restaurant tovert Michael Somers (h)eerlijke gerechten op je bord en is de gastvrije en bevlogen Enid Kroot verantwoordelijk voor alles ‘aan de voorkant’. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten uit de streek en het seizoen. Eten op je bord met een goed verhaal: duurzame visserij en biologisch vlees waarbij kwaliteit en smaak voorop staan. Elke maand is er een menu van de chef met producten uit het seizoen maar daarnaast kun je natuurlijk ook à la carte eten. Wij aten de afgelopen jaren zo ongeveer de hele kaart door. Waar we voor terugkomen, naast de hartelijke ontvangst, zijn de gepekelde zalm met piccalilly, de steak tartaar (verser eet je hem niet), de gamba’s met hoenderfilet (surf & turf in de volksmond) maar in dit geval met tomaat-kokossaus en eerlijk is eerlijk, ook de frieten met huisgemaakte mayonaise gaan erin als koek. O ja, en dan nog de huisgemaakte friandises… alleen voor de homemade ROLO kom je al terug! Onderscheidend is overigens ook de uitgebreide kaart alcoholvrije cocktails zodat De Bob ook een heerlijk aperitief kan drinken. Sprang-Capelle, je komt er niet toevallig langs dus rij er maar gewoon een blokje voor om!
Raadhuisstraat 158 Sprang-Capelle
Vergeet niet een foto te delen van jouw favoriete restaurant via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !