Mandalin is een Turks familierestaurant (2016), het ligt net achter het Vrijthof. Het is een restaurant met een hartverwarmende bediening. Er wordt aandacht gegeven aan elke tafel, met uitleg en passie. Indien je grote haast hebt moet je hier niet gaan eten; dat doet geen recht aan de volledige beleving.

Ik wil altijd veel proeven en dat gaat heel goed bij Mandalin. Je kiest eerst koude mezes (kleine voorgerechten) die je kunt delen (3 per persoon bijvoorbeeld) en daarna de warme mezes (3 per persoon). Als je met twee personen bent heb je dan al 12 verschillende hapjes geprobeerd!

Als je daarna nog plaats hebt voor een hoofdgerecht; maar al een beetje vol zit dan stelt de zoon des huizes voor om dat dan ook maar te delen met je tafelgenoot. Dat vind ik fijn; dat er met je mee gedacht wordt.

Want dan blijft er nog ruimte over voor een Turks nagerecht. Mandalin serveert vlees, vis en vegetarische gerechten op een speelse en hippe Turkse wijze met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb er al twee keer van genoten.

Kommel 8  Maastricht

restaurantmandalin.nl

Vergeet niet een foto te delen van jouw favoriete restaurant via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email