Wraps op een stokje, die doen het altijd goed! Vrolijk, lekker en makkelijk voor te bereiden. Deze keer smeerde ik de wraps in met bieten geitenkaasspread en belegde ik ze verder met cranberries, pecannoot en bieslook. Bewaar de prikkers onder plasticfolie om uitdrogen te voorkomen als je ze niet meteen opeet. Maak ook eens wraps met (pompoen)hummus, pesto, amandelen en kipfilet.
- 4-5 tortillawraps
- 1 bakje bieten geitenkaasspread (AH)
- 40 gram cranberries, fijngehakt
- 50 g gezouten pecannoten, grof gehakt
- verse bieslook, fijngeknipt
- stokjes, plastic folie
- Bestrijk de tortillawraps met de bieten geitenkaasspread. Laat een randje van 3 cm aan de buitenkant onbedekt.
- Verdeel de cranberries, pecannootjes en bieslook over de wraps.
- Rol de wraps nu zo strak mogelijk op. Gebruik je ze niet meteen, rol ze dan in de plastic folie en bewaar in de koelkast.
- Snijd de uiteinden van de wraps eraf (ca. 3 cm aan beide kanten). Snijd wat overblijft in gelijke, mooie stukken.
- Prik de rolletjes aan de houten prikkers.
- Leg ze op een mooie schaal of zet ze in een hoog glas. Of steek ze in houten blokken met gaatjes.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker ! Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!