Zoete bramen combineren als yin yang met verse geitenkaas. Op je bord qua kleur en in je mond qua smaak. Met deze ingrediënten wordt het altijd smakelijk. Een heerlijke salade op je zomertafel, bij de bbq of gewoon als maaltijdsalade met een stukje brood. Starten maar!

 

voor 4 personen als bijgerecht:

  • zakje gemengde sla
  • klein bakje bramen
  • klein bakje aardbeien, in 2-en of 4-en
  • 1 peer, geschild en in stukjes (even weken in citroenazijn is heerlijk en voorkomt bruin worden)
  • flinke hand walnoten en/of hazelnoten (evt. even roosteren)
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 1 slalotje, gesnipperd
  • balsamico-azijn en olijfolie
  • zout/peper
  • Dressing kloppen van olijfolie en balsamicoazijn, gesnipperd sjalotje en peper en zout naar smaak toevoegen.
  • Sla door dressing husselen zodat alle blaadjes bedekt zijn.
  • Walnoten breken, hazelnoten grof hakken.
  • Bramen, aardbeien en peer over salade verdelen.
  • Geitenkaas over salade verkruimelen en noten erover verdelen.

Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email