Gezwicht voor de review van Livingproef (volgtip op Insta!) die maar liefst 5 bekers 🏆🏆🏆🏆🏆 uitdeelde ging ik overstag en kocht sinds jáááren een ‘wereldgerecht’ van Knorr. Ja lieve kookvrienden het is vloeken in de kerk… want wij roepen al jaren van de daken dat alles zelf maken veel en veel lekkerder èn beter is. Die filosofie hangen we nog steeds aan hoor. Maar in een ‘zwak moment’ wilde ik het toch eens proberen, zo’n doosje met 2 zakjes kruiden en 1 builtje orzo. Veel te duur betaald natuurlijk en of het nou allemaal sneller is dan zelf wat kruiden uit je la trekken valt te betwijfelen. Maar eerlijk is eerlijk, het was goed te nassen, dus daarom toch maar een fotootje hier en een ‘recept’. Kind kan de was doen.

Voor 3 personen:

  • 1 pak Knorr Foodtrips Orzo
  • 1 courgette
  • 2 paprika’s
  • 1 rode ui
  • 1 gele ui
  • 2 handen cherrytomaatjes
  • lekker veel Parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200°C. Snij de courgette in halve ringen (1 cm dik), de paprika’s in blokjes en de rode ui in dikke halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Snipper de ui en houd deze apart.
  • Meng de courgette, paprika en rode ui met de kruidenmix en 1 el olie. Verdeel het over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de groente ca. 15 min. Voeg na 15 min. baktijd de cherrytomaten toe en bak het geheel nog 5 min.
  • Verhit ondertussen 1 el olie in een kookpan en bak de ui glazig. Voeg de Orzo pasta, de specerijenmix en 600 ml water toe en breng aan de kook. Laat het ca. 15 min. zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Roer af en toe door. De Orzo hoort bij het serveren smeuïg te zijn.
  • Verdeel de Orzo over de borden en leg de gegrilde groente er bovenop. Verdeel evt. wat rucola (had ik niet in huis) en Parmezaanse kaas erover en serveer direct.

Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker ! Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email