Snel, eenvoudig met groente naar keuze! Bak een omelet in de ene pan en wok verse groente in de andere pan. Garneer met koriander, of bieslook of eetbare bloemen en besprenkel met zoet chilisaus. Lekker en licht en zo klaar!

Voor 2 personen:

  • 4 eieren (2 omeletten).
  • 1 zak Chinese, Japanse, Thaise of andere Aziatische wokgroente (500 gram).
  • 1 bakje hamblokjes .
  • 2 el vissaus
  • 2 el gembersiroop
  • garnering: naar keuze, koriander, bieslook, fijngesneden bosui, eetbare bloemen of blaadjes
  • zoete chilisaus.
  • wokolie of zonnebloemolie
  • Bak de groente, snel, knapperig in de wokolie.
  • Voeg de hamblokjes toe.
  • vervolgens de vissaus en de gembersiroop en roer goed door.
  • Klop in de tussentijd de 4 eieren los
  • Verhit wat olie in een tweede pan en bak twee omeletten.
  • Leg de groente in de omelet en garneer met kruiden, bloemblaadjes en chilisaus.

Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!

Eet smakelijk!