Veel simpeler kan het niet. Dit nagerecht heb je echt in een handomdraai gemaakt en is bovendien nog erg lekker ook! Houd je niet van mango, gebruik dan een andere fruitsoort die je lekker vindt. Bijgaande hoeveelheden zijn voldoende voor een nagerecht voor 4 personen.
Voor 4 personen:
- 1 pot AH creamy kokos naturel
- 125 ml slagroom
- 1 eetlepel suiker
- 1 mango
En verder nodig: staafmixer
- Klop de creamy kokos naturel even los in een kom.
- Klop de slagroom met de suiker in een andere kom lobbig.
- Schep de creamy kokos naturel en de slagroom met een spatel door elkaar.
- Schil de mango en snijd hem in stukjes.
- Pureer de helft van de mango met de staafmixer.
- Snijd de andere helft in stukjes.
- Verdeel het kokosmengsel over glazen en garneer met de gepureerde mango.
- Maak af met stukjes mango of geef ze er los bij.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!