Zelf ben ik een echt kaasfan! Ik neem als ik uit eten ga liever kaas als een zoet dessert. Thuis gaat er ook veel kaas doorheen. Is het niet om mee te koken, dan is het wel om zo lekker uit het vuistje te eten. Ik weet zeker dat ik één van de grote sponsors ben van de kaaswinkel hier in het dorp. Een bordje met kaas of een kaasplankje heb je zo samengesteld maar is natuurlijk heel erg afhankelijk van je eigen smaak en voorkeur. Dit bordje is een mooie samenstelling van kazen met veel smaak en werd geserveerd bij Doyy in Eindhoven. Ook lekker op een kaasbordje is wat geschaafde peer en/of wat noten.
Van linksonder met de klok mee naar rechtsonder:
- Epoisses op lepel
- Heezer geitenkaas
- Reypenaer
- Fourme d’Ambert
- Appelstroop
- Vijgenbrood
De bereiding spreekt voor zich.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!