Albert Heijn heeft iets nieuws: groentebroodjes. Broodjes met 35% groenten in de smaken spinazie, biet, paprika en bloemkool. Ze zagen er leuk en lekker uit dus ik heb twee soorten gekocht om uit te proberen. Ik heb ze in tegenstelling tot op de verpakking 8 minuten in de oven gedaan en gevuld met fijngesneden kipdijfilet, tzatziki en een beetje pittige Thaise chilisaus. Een lekker en modern alternatief voor een broodje shoarma!

Voor 4 broodjes:

  • 4 groentebroodjes naar eigen smaak (Albert Heijn)
  • 1 bakje van 225 gram kipdijfilet flakes Marokkaans (Albert Heijn)
  • halve zak rucolasla
  • 1 bakje tzatziki
  • Voor de liefhebbers van pittig wat Suree Sriracha chili sauce

 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak als de oven op temperatuur is de broodjes voor 8 minuten.
  • Bak de kipdijfilet flakes op middelhoog vuur even op.
  • Snijd de broodjes open en vul ze achtereenvolgens met wat rucolasla, een schep tzatzki en wat kipdijfilet. Houd je van pittig? Doe er dan nog een beetje chilisaus bij.

Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker ! Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!

Eet smakelijk!