Eenvoudig maar het blijft heerlijk: gerookte zalm met dille-crème fraiche, zalm eitjes en pittige wasabi sesamzaadjes. Het kan niet eenvoudiger en klaar in 10 minuten!
Voor 8 personen:
- Gerookte zalm (1 schaaltje)
- Crème fraîche (klein bekertje)
- Verse (gehakte) of gedroogde dille
- Rucola (klein beetje)
- Zalmeitjes (klein potje)
- Wasabi sesamzaadjes (of gewone sesamzaadjes), de wasabi zaadjes vind je bij de Japanse afdeling van de toko.
- Lekkere crackers (met zaden en pitten bv)
- Voeg dille toe aan de crème fraiche (1-2 tl per potje, proef zelf).
- Maak rolletjes van de zalm (8 stuks).
- Breek de crackers in grove stukken.
- Neem een bordje of schaaltje en leg onderin wat rucola, daarna een lepeltje crème fraîche, een zalmrolletje en garneer met de zalmeitjes, wasabi sesamzaadjes en cracker.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!