Deze gnocchi heb je in een handomdraai gemaakt. Heb je veel tijd, dan maak je de pesto natuurlijk zelf, want dat is absoluut lekkerder. Maar voor de snelle maaltijd koop je deze keer een bakje pesto. De gnocchi kook je niet maar bak je in de pan. Veel lekkerder! Binnen een kwartier heb jij dit maaltje op tafel.
Voor 2 personen:
- 250 gram gnocchi
- 2 handen rucola
- 50 gram zongedroogde tomaten, uitgelekt
- bakje groene pesto
- handje pecannoten, grof gehakt
- Voor de garnering: Parmezaanse kaas en verse basilicum
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de gnocchi in ongeveer 15 minuten goudbruin en knapperig.
- Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.
- Meng de gnocchi met de pesto, de zongedroogde tomaten en de rucola.
- Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
- Verdeel over kommen of borden.
- Rasp er wat Parmezaanse kaas over, verdeel de grof gehakte pecannoten erover en wat gescheurde basilicumblaadjes.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!