Houd jij van een vegetarische lunch met pit? Dan is dit jouw broodje! De ‘hot & spicy’ falafel balletjes koop je bij de Jumbo. Een vers broodje, een avocado en wat goeie sauzen doen de rest. Best vullend, dus wat mij betreft ook geschikt als avond-maaltijd. Glaasje rosé erbij en genieten maar.
Voor 2 personen:
- 1 bakje ‘hot & spicy’ falafel balletjes (Jumbo, Veggie chef)
- 1 avocado
- 2 walnootbroodjes (of pita broodjes)
- wat Hellmann’s Dressing avocado (of mayonnaise)
- wat lekkere ketchup
- wat Sriracha chili saus (of andere chilisaus)
- wat tuinkers en sesamzaadjes voor de garnering
- Bak de falafel balletjes in een paar minuten warm volgens de verpakking.
- Snijd de broodjes doormidden en besmeer beide helften met een dun laagje ketchup.
- Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schep met een lepel de avocado uit de schil. Snijd in dunne plakjes en verdeel over de broodjes.
- Verdeel de falafel over de broodjes.
- Maak af met wat Hellmann’s Dressing avocado en Sriracha chili saus. Garneer naar smaak met tuinkers en wat sesamzaadjes.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker ! Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!