“Alleen voor beschuit kom ik eruit”. Wie kent die reclame nog? Nou ben ik niet te porren voor een beschuitje met jam hoor, maar wel voor deze variant! Maak hem eens op zondagmorgen of als lunch. Lekker met wat Parmezaanse kaas en een likje crème fraiche erdoorheen. En een kneepje citroensap, daarmee maak je overigens veel dingen lekker!
- 4 beschuiten
- 1 avocado
- wat geraspte kaas naar keuze (ik gebruikte Parmezaan)
- geroosterde pijnboompitten
- kaasflakes voor de garnering
- 1 theelepel crème fraiche
- kneepje citroensap
- Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de helften.
- Prak met een vork fijn en meng er een kneepje citroensap doorheen.
- Meng met de crème fraiche en de geraspte kaas.
- Proef en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
- Verdeel over 4 beschuiten en bestrooi met wat pijnboompitjes en wat kaasflakes.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker ! Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!