Curry worst in Duitsland bij de “Imbiss” …..ik vind het heerlijk! In Duitsland kun je vaak kiezen uit verschillende soorten worstjes. Helaas zijn die niet goed verkrijgbaar in Nederland.
Heel simpel kun je dit nabootsen met een goed BBQ worstje (bijvoorbeeld een LIVAR worstje maar een ouderwets BBQ worstje of braadworstje kan ook), een flesje currysaus, wat geurig kerriepoeder en augurkjes (bijvoorbeeld dill chips).
Voor 4 personen:
- 4 worstjes naar keuze (LIVAR is heerlijk)
- Hela Curry
- Kerriepoeder
- Plakjes augurk (Dill chips)
BBQ
- Gril de worstjes op de BBQ of in de grilpan, of bak ze in de pan.
- Leg ze op een bordje of in een bakje (snij ze alvast in plakjes), besprenkel met curry (ruim) en kerriepoeder.
- Geef er een prikkertje bij.
- Garneer met augurk.
Vergeet niet een foto te delen via Instagram met de hashtag #ontroerendlekker !
Enorm leuk om te zien hoe het gerecht er uit ziet en natuurlijk zijn we nieuwsgierig of dat het net zo lekker was!