Wèk desembakkerij Sinds enkele jaren hebben we in Bunde, zuid-Limburg, een échte desembakkerij. En dit is een héle échte! Per toeval kwam ik er achter dat Willem en Kyra,...
Bakken bij Robèrt – Oisterwijk
door Myreen Minnaar | jul 23, 2023
Bakken bij Robèrt van Beckhoven Het was weer eens de hoogste tijd voor een bijlesje. Ruim 6 jaar geleden natuurlijk al eens een cursus broodbakken gevolgd maar de...
Boerderijwinkel d’n Heerd – Dongen
door Myreen Minnaar | sep 20, 2020
Sinds een half jaar hebben we in Dongen een heuse boerderijwinkel. Op een of andere manier was het er nog niet van gekomen om er naartoe te gaan. Maar vorig weekend toen het...
Wijngaard De Linie – Made
door Myreen Minnaar | sep 17, 2020
Wijngaard De Linie – Made Vorige week volgde ik eindelijk een wijnproeverij en excursie bij wijngaard De Linie. De wijn kende en dronk ik al regelmatig maar op een of...
Bakery Institute Zaandam
door Yvonne Henskens | sep 16, 2020
We hebben dit opleidingsinstituut al vaker genoemd bij onze recepten rondom broodbakken en zuurdesem. Nu wordt het tijd voor een mooie recensie en een beschrijving van onze...
Smaakexpositie Art & Eat – Angelique Schmeinck
door Myreen Minnaar | aug 18, 2020
Gisteren was ik te gast in de Culinaire Galerie van Angelique Schmeinck. Ik heb haar al vaker enthousiast zien ‘optreden’, bijvoorbeeld op de Horecava en bij de Sligro in...
Meest recent
- Ricotta-anijsroom met port-honingdruiven, kletskop en hazelnoot
- Gepofte knoflook- aardpeersoep
- Biscuittaart met chocolademousse
- Rocky Road fudge met kruidnoten
- Terrine met kip, paddestoel en pistachenootjes
- Mosterdsoep met spe(c)kjes
- Kerstcocktail van gin met rozemarijn en granaatappel
- Pompoen ravioli met amaretti koekjes en salie boter
- Koud roken met het Wartmann rookapparaat
- Gerookte spiegeleieren met tomaat en avocado op toast