MENU'S

Laat je hier inspireren voor een heerlijke culinaire avond!
No-nonsens kerstmenu

No-nonsens kerstmenu

Geen zin om lang na te denken over een kerstdiner en al helemaal geen zin om lang in de keuken te staan? Dan helpen wij je graag op weg met dit 'no-nonsens kerstmenu'!   Cocktail van gin met granaatappelGepofte knoflook-aardpeersoepSnelle blini's met burrata en...

Lees meer
4-gangen Vietnamees menu

4-gangen Vietnamees menu

Eten in Vietnam is erg belangrijk. Restaurantjes ontstaan spontaan op straat in de avonduren. Overal kleine krukjes, barbecues, pannen en potten. Alles wordt vers bereid. In Hanoi zie je op elke hoek van de straat grote pannen met bouillon die pruttelen voor de Pho...

Lees meer
7-gangen Winterblues-menu

7-gangen Winterblues-menu

Heb jij na de decembermaand, de kou en de sneeuw ook zo'n last van de winterblues? Nodig dan je familie of vrienden uit en maak dit uitgebreide menu. Natuurlijk kun je naar wens een of meerdere gangen weglaten. Maar zeg nou zelf, wat is er leuker dan lekker lang...

Lees meer
4-gangen Vegetarisch menu

4-gangen Vegetarisch menu

Steeds meer mensen geven aan flexitarisch te eten: in 2018 gaven 55% van de Nederlanders aan 3 dagen per week of vaker geen vlees bij de warme maaltijd of tussendoor te eten. Dit menu is dus niet alleen samengesteld voor de vegetariërs onder ons maar voor iedereen die...

Lees meer

Ontroerend Lekker op Instagram

Loading...

Laat je hier verder inspireren!

Crespelle met paddenstoelen en truffeltapenade

Crespelle zijn de Italiaanse versie van crêpes. Deze dunne gevulde flensjes, een recept uit een oude Delicious, zijn een geweldig vegetarisch hoofdgerecht. Vul ze royaal met paddenstoelen en...

Dongens Genieten – Dongen

Alweer een jaar mogen wij in Dongen in meerdere opzichten genieten van het gastvrije restaurant Proeverij Dongens Genieten. Op 18 januari 2019 openden Jannie van Hees en Jeroen Trommelen daar hun...

Biscuittaart met chocolademousse

Deze biscuittaart met chocolademousse ziet er indrukwekkend uit maar maak jij in een handomdraai. Je bakt eerst een taart van biscuitdeeg en daarna vul en bestrijk je deze met chocolademousse. De...

Rantree – Maastricht

Bij Rantree aten wij op grote hoogte. Het restaurant ligt op de 8e etage van een hotel in de Maastrichtse wijk: de Dousberg. Je kijkt uit over Maastricht, België en het Limburgse landschap, echter...

Alma – Oisterwijk

Vier weken geleden mocht ik in Oisterwijk aanschuiven bij een perslunch in de nieuwe zaak Alma van chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars.  Ik was zo onder de indruk dat ik binnen...

Cappucino van groene asperges

Dit is weer zo'n prachtig gerechtje van Alberto Musacchio en Malu Simoes uit het boek Vegeterranean. Een cappuccino van groene asperges, een heerlijk licht en feestelijk voorgerechtje. Voor 4...

Gerookte vleeswaren met appel en geitenkaas

Een cracker of stukje brood met gerookte vleeswaren is heerlijk met zachte geitenkaas, appel en baslamico siroop. Zowel rookvlees, gerookte kip, gerookte ham  als de wat feestelijkere gerookte...

Toast met ham en pesto

Getoast brood met een lekkere pesto en een goed stukje ham (Serrano- of Parmaham), nootje er op en klaar! Simpel, snel en heerlijk bij de borrel of als amuse. Voor 10-12 stukjes 2 sneetjes brood 100...

Gerookte zalm met crème fraîche

Eenvoudig maar het blijft heerlijk: gerookte zalm met dille-crème fraiche, zalm eitjes en pittige wasabi sesamzaadjes. Het kan niet eenvoudiger en klaar in 10 minuten! Voor 8 personen: Gerookte zalm...

Uitsmijter amuse

Groot succes en makkelijk voor te bereiden! Een cracker of getoost stukje brood met bacon en een gebakken kwarteleitje. Met een stukje augurk en wat mayo een heerlijk hapje! Voor 8 hapjes: 8...