Ricotta-anijsroom met port-honingdruiven, kletskop en hazelnoot
Een feestelijk nagerecht uit de Delicious Magazine. Zeer geschikt voor je kerstdiner, maar ook op andere momenten zal het in de smaak vallen. De ricotta-anijsroom kun je desgewenst 1 dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Ook de hazelnoten kun je prima...
Gepofte knoflook- aardpeersoep
Deze romige, fluweelzachte knoflooksoep is werkelijk subliem van smaak. Laat je niet weerhouden door de grote hoeveelheid knoflook. Door het poffen wordt de knoflook heerlijk zacht en zelfs een beetje zoetig, waardoor je helemaal geen last hebt van een sterke...
Biscuittaart met chocolademousse
Deze biscuittaart met chocolademousse ziet er indrukwekkend uit maar maak jij in een handomdraai. Je bakt eerst een taart van biscuitdeeg en daarna vul en bestrijk je deze met chocolademousse. De bovenkant versier je helemaal naar keuze. Deze taart maakte ik met...