RECEPTEN
Laat je inspireren door de lekkerste gerechten!Zalm met zeewier en togarashi kruiden
Zalm kennen we wel. Maar nu wordt ie dubbel zo lekker met zeewier en speciale kruiden. Maak je de blits met iets bekends, maar dan toch ff anders. Ingrediënten (4 personen) 500 g zalmfilet met vel 2 el Japanse (lichte) sojasaus 2 el honing 1 el togarashi-kruidenmix...
Risotto met venkel en chorizo
Risotto? Mmm, altijd lastig. Nou dat valt reuze mee. Je moet er gewoon een beetje geduld mee hebben. In dit recept nemen we stap voor stap mee hoe je goede risotto maakt. Deze variant, met venkel en chorizo, is echt zalig en daarmee ga je zeker weten indruk maken bij...
Zoete aardappelsoep met Ras el Hanout
Zoete aardappel is een hippe groente tegenwoordig. Gelukkig maar want je maakt er een smakelijke, vullende maaltijdsoep van. Meteen je portie groenten binnen op een ontroerend lekkere manier. Stokbroodje erbij en klaar ben je!Voor 2 personen als maaltijdsoep: 1 el...
Witte chocolade-fudge met cranberries
Je vindt verschillende versies van fudge op onze website. Dit was de eerste die ik zelf maakte. Daarna experimenteerde ik met allerlei andere varianten. Lekker bij de thee, of bij de espresso aan het einde van je diner. Als populair wegsnoepertje voor je...
Vitello tonnato
Vitello tonnato, een heerlijk voorgerecht op basis van vlees en tonijn. Inderdaad, vlees en vis gecombineerd in één gerecht. Net als carpaccio kan dit gerecht als voorgerecht worden geserveerd maar het is ook een heerlijk en licht hoofdgerecht tijdens warme dagen. Met...