Ontroerend Lekker
  • Home
  • Recepten
  • Menu’s
  • Restaurants
  • Kookboeken
  • Speciaal uitgezocht
  • Favorieten
  • Over ons
Selecteer een pagina

Creme brulee wortel 1

door Myreen Minnaar | dec 1, 2017

Print Friendly, PDF & Email

Meest recente berichten

  • Espuma van bloemkool
  • Burrata met geroosterde druiven en basilicum
  • Tartaar van aardpeer, bleekselderij, appel, shiitake en geitenkaas
  • Wentelteefjes van Panettone
  • Bietstuk met rode wijn-bietenjus
  • Hasselback aardappelen
  • Biscuittaart met chocolademousse
  • Vruchtentulbandjes met koekgeweien

Facebook

Facebook

Ontroerend Lekker op Instagram

[insta-gallery id="5"]

ontroerendlekker

Koken met left-overs! Maak deze wentelteefjes van Koken met left-overs! Maak deze wentelteefjes van je laatste sneetjes kerstbrood, krentenbrood, brioche of panettone. Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!

#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #kerst #leftover #brood #kerstbrood #brioche #panettone #ontbijt #lunch #dessert
Power to the pieper! Zó simpel en zó lekker! Dit Power to the pieper! Zó simpel en zó lekker! Dit bijgerecht zet je namelijk in een handomdraai op tafel. Aardappelen goed wassen, inkepingen snijden, een mengsel van boter, olijfolie en kruiden er overheen en de oven doet de rest. Misstaat niet bij een feestelijk diner toch?
Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #kerst #kerstmis #kerstdiner #aardappel #hasselback #pieper #bijgerecht
Espuma van bloemkool. Een lekkere amuse om je kers Espuma van bloemkool. Een lekkere amuse om je kerstdiner mee te beginnen. Hiervoor heb je een kidde (sifon) nodig van 0,5 liter. Het recept komt uit een van m’n favoriete kookboeken: De Easy Vegeterranean van Malu Simões. Je spuit de espuma in kleine glaasjes als klein hapje of amuse. Zowel warm als koud erg lekker.
Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #kerst #kerstmis #kerstdiner #espuma #amuse #bloemkool
Burrata met geroosterde druiven en basilicum. Een Burrata met geroosterde druiven en basilicum. Een lekker kaasgerecht in je kerstdiner in plaats van het bekende kaasplankje. Zorg voor verse burrata. Als je die ècht niet kunt krijgen kies je voor mozzarella. Een glas Pedro Ximenez smaakt er heerlijk bij!
Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #kerst #kerstmis #kerstdiner #taart #kaas #kaasgerecht #burrata #druiven
Deze biscuittaart met chocolademousse ziet er indr Deze biscuittaart met chocolademousse ziet er indrukwekkend uit maar maak jij in een handomdraai. Je bakt eerst een taart van biscuitdeeg en daarna vul en bestrijk je deze met chocolademousse. De bovenkant versier je helemaal naar keuze. 
Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #kerst #kerstmis #kerstdiner #taart #nagerecht #chocolademousse #showstopper
Mosterd-sinaasappelsoep! Een soepje dat een plaats Mosterd-sinaasappelsoep! Een soepje dat een plaats verdient in jouw kerstdiner. Zachte smaken die goed combineren en samen voor een fluweelzachte soep zorgen. Eventueel kun je naar wens nog wat uitgebakken spekjes of gebakken paddestoelen of oesterzwammer toevoegen.
Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #soep #voorgerecht #kerst #kerstmis #kerstdiner
Voor dit nazomerweekend een heerlijk gerecht uit h Voor dit nazomerweekend een heerlijk gerecht uit het kookboek ‘Salad Days’ van Ajda Mehmet. Ik gebruikte krieltjes in de schil voor deze salade maar je kunt ook gewone aardappels gebruiken. Het is handig als je een mandoline hebt om de koolrabi mooi dun te snijden. Kun je geen dragon krijgen, gebruik dan (Thaise) basilicum. Deze salade kun je zowel warm als koud eten, maar lauw is hij het lekkerste. 

Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen een kijkje bij onze andere heerlijke gerechten!

#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #koolrabi #salade #cashewnoten #aardappel #vegetarisch #vegan
Twee jaar geleden op vakantie in Calabrië at ik v Twee jaar geleden op vakantie in Calabrië at ik voor het eerst ‘nduja. Toen nam ik een potje mee maar inmiddels is het hier ook goed verkrijgbaar in delicatessenwinkels of online. ‘Nduja is een pikante smeerbare worst die wordt gemaakt van gemalen varkensvlees, vet, zout en zongerijpte rode pepers. De worst wordt vaak geserveerd bij wat brood of kaas maar kan ook makkelijk verwerkt worden in een pasta of op een pizza. In alle gevallen zorgt de ‘nduja voor extra pit. Dus houd jij van pittig, zorg dan dat je zo’n potje bemachtigd en maak er bijvoorbeeld deze pasta mee 

Via de #linkinbio kom je op de receptenpagina. Bekijk dit recept en neem meteen eens een kijkje bij andere heerlijke gerechten!

#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #nduja #pasta #Calabrië #pittig
Soms maak je iets met van alles dat je nog in huis Soms maak je iets met van alles dat je nog in huis hebt en is het resultaat geweldig. Dat gold voor deze salade die ik maakte met allerlei restjes uit de groentelade in m’n koelkast. De gekookte quinoa die ik nog over had van de avond ervoor ging er ook doorheen, Een recept voor zo’n salade is een groot woord, je kunt elk ingrediënt weglaten of vervangen voor iets anders. Maar op verzoek zet ik het toch even op een rijtje. 

Via de #linkinbio zie je wat er allemaal in ging en kun je meteen andere recepten bekijken!

#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #quinoa #appel #avocado #wortel #pecannoten #salade #rucola
Men neme een knolselderij..... Veel moeilijker wor Men neme een knolselderij..... Veel moeilijker wordt het niet mensen! Geloof me, dit wil je echt proeven! Uit het leuke nieuwe kookboek 'Salad Days' van Ajda Mehmet. Het recept en de recensie van dit kookboek vind je op onze website. En daar hoef je alleen maar via de #linkinbio op door te klikken ;-) 

#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #knolselderij #ansjovis #herfst
Deze gebakken feta uit de oven krijgt lekker veel Deze gebakken feta uit de oven krijgt lekker veel pit door de chili-jam. Samen met de zachte smaken van de orzo en de groene salade met blokjes avocado heb je supersnel een lekker bordje eten op tafel staan. Dus wil jij een dagje zonder vlees, dan is dit een hartstikke leuk recept. Orzo, ook wel riso of rissoni, is een gedroogde pastasoort en ziet eruit als een rijstkorrel. Te koop bij de goed gesorteerde supermarkt of anders bij de Turkse of Griekse winkeltjes. Heb je geen chili-jam, meng dan zelfs wat pittige chilisaus met wat abrikozenjam door elkaar.

Het recept vind je via de linkinbio, zoek het recept door in de zoekbalk op de homepage ‘feta met chili’ in te typen!

#feta #chili #orzo #nomeat #vegetarisch #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #food #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #affogato #ijs #espresso #hitteplan
#gazpacho #watermeloen #tomaat #feta #soep #hittep #gazpacho #watermeloen #tomaat #feta #soep #hitteplan #afkoelen #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/gazpacho-van-watermeloen-tomaat-met-feta/
#soep #koudesoep #amandel #komkommer #ajoblanco #g #soep #koudesoep #amandel #komkommer #ajoblanco #gazpacho #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/koude-amandel-komkommersoep/
#tomatentaart #tomaten #dragon #geitenkaas #hartig #tomatentaart #tomaten #dragon #geitenkaas #hartigetaart #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic
https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/tomatentaart-met-dragonroom-en-oude-geitenkaas/
#stickit #prikkers #borrel #borrelhapjes #ontroere #stickit #prikkers #borrel #borrelhapjes #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic
#miso #zalm ontroerendlekker #kookblog #food #food #miso #zalm ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #healthy  #instafood #foodstagram #foodpic https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/misozalm-met-gevuld-slablad/
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #food #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #healthy #instafood #foodstagram #foodpic #stamppot #voorjaar #groenten #ei #noten #hoofdgerecht https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/voorjaarsstamppot-met-restjes-groenten/
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #food #ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #instafood #foodstagram #foodpic #pannacotta #erwt #bloemkool #voorgerecht #amuse #hartig https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/panna-cotta-van-erwtjes-en-bloemkool/
https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/maccheron https://www.ontroerendlekker.nl/recepten/maccheroni-met-groene-groenten-ricotta-en-gorgonzola/ 
#ontroerendlekker #kookblog #food #foodblogs #foodblog #foodblogger #foodies #foodie #goodfood #lekker #koken #thuiskok #healthy #instafood #foodstagram #foodpic #maccheroni #pasta #courgette #venkel #gorgonzola #ricotta
Meer laden… Volgen op Instagram

Menu

  • Recepten
  • Menu’s
  • Restaurants
  • Kookboeken
  • Favorieten
  • Speciaal uitgezocht

Privacyverklaring

Recente berichten

  • Espuma van bloemkool
  • Burrata met geroosterde druiven en basilicum
  • Tartaar van aardpeer, bleekselderij, appel, shiitake en geitenkaas
  • Wentelteefjes van Panettone
  • Bietstuk met rode wijn-bietenjus

Volg ons op

  • Instagram
  • Facebook

Over ons

Yvonne Henskens &
Myreen Minnaar

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan even per mail contact met ons op.

info@ontroerendlekker.nl

2019 | ontwerp Jot'm online business support | www.jotm.nl